Car sharing is het perfecte alternatief

In drukke steden zoals Amsterdam is het hebben van een eigen auto haast niet (meer) te doen. Heb je een oudere auto? Dan mag je de binnenstad niet meer in en heb je een nieuwe auto dan is het vinden van een parkeerplek bij jou in de buurt onmogelijk. Je kunt natuurlijk een parkeervergunning aanvragen, maar niet alleen kost dat heel veel geld, ook is de wachttijd voor zo'n vergunning soms meer dan 2 jaar! Heb je niet dagelijks of zelfs wekelijks een auto nodig? Dan kun je maar beter op zoek gaan naar een goed alternatief. Zo kun je, zeker in Amsterdam, goed gebruik maken van het openbaar vervoer of de fiets. Heb je toch een auto nodig? Kies dan voor car sharing van Greenwheels.

Wat is car sharing?

Car sharing, zoals ze dat bij Greenwheels aanpakken, is het beste alternatief voor het hebben van een eigen auto. Door de app kun je de auto die bij jou in de straat staat of de auto die even verderop staat gemakkelijk reserveren. Met car sharing maak je met tot wel 11 mensen bij jou uit de buurt gebruik van dezelfde auto. Je reserveert de auto voor de tijden dat jij deze nodig hebt en dan kun je deze gebruiken. Geen gedoe met het invullen van papieren, het is een kwestie van de app openen en gebruiken. De autosleutel vind je in de auto zelf. Hoe handig is dat?

Een auto huren kost vaak veel tijd

Wil je een auto huren voor een paar uurtjes? Dan is dat met Greenwheels zo geregeld. Je kunt dan een auto huren Amsterdam binnen een paar tellen regelen. Dat werkt snel en gemakkelijk. Je weet ook direct waar je aan toe bent qua prijs. Wil je een auto huren bij een autoverhuurbedrijf? Dan komt daar eerst een reis naar een afgelegen industrieterrein bij kijken en dan moet je nog allerlei papieren invullen. Kies dus gewoon voor Greenwheels. Dat scheelt je veel gedoe!

Wat is inbegrepen bij een auto huren bij Greenwheels?

Alles is inbegrepen bij car sharing van Greenwheels. Je hoeft je geen zorgen te maken over verzekeringen, wegenbelasting, onderhoud en pechhulp. Ook de afschrijving komt niet voor jouw rekening. Wist je dat zelfs de brandstof is inbegrepen? Je moet wel tanken op het moment dat de tank op een kwart vol staat, maar dat kan met de tankpas die je in de boardcomputer vindt. Alleen eventuele bekeuringen zijn voor jouw rekening.

Berichten gemaakt 24

Geef een reactie

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven